Блог за ценителите на Орхидеите

Скъпи приятели,

Създаваме този блог с цел да направим място, достъпно за всеки, където да има интересна и полезна информация за хората, обичащи и интересуващи се от Орхидеи. Ние самите сме такива! Тук ще публикуваме материали, развлекателни и любопитни статии за Орхидеите и тяхното отглеждане.

Ще се радваме ако в коментар споделяте своя опит, защото това е най-ценното и полезно на практика.

Надяваме се да допринесем с нещо за обогатяване на Вашите знания по отношение на Орхидеите и да имате приятни минути в блога ни!

Ако искате да споделите информация или Ваша статия, която да стигне до много хора, пишете ни на Shop@orhidei.bg. Ще публикуваме статията Ви като напишем кой е авторът.

Благодарим Ви, че сте част от тази инициатива!

orchid

Съдържанието, текстовете, статиите, банери, лого и всички останали материали са интелектуална собственост на Орхидеи България ЕООД и всички тези материали могат да бъдат използвани само за лични цели с нетърговска цел. Разпространението на тези материали с търговска цел е строго забранено. При нарушение на интелектуалните права ще действат Законите на Република България.
Орхидеи България ЕООД строго следи за спазването на авторското право.

Orhidei.bg

www.orhidei.bg

About orhidei.bg 9 Articles
За всички, които обичат Орхидеите и искат да научат повече за тях и отглеждането на тези екзотични, великолепни цветя. Строго забраненно е използването на информацията и статиите за търговска цел. Можете да споделяте и разпространявате, но не с търговска цел. Орхидеи.бг. Всички права запазени. www.orhidei.bg